Acoperitori_piscine_1Acoperitori_piscine_2Acoperitori_piscine_3Acoperitori_piscine_4

Acoperitori Piscine

Acoperirea unei piscine pe perioada in care nu este folosita este vitala pentru pastrarea calitatii apei. Prin acoperirea piscinei se reduc costurile de intretinere (costurile cu substantele pentru dezinfectia apei, costurile legate de incalzirea piscinei).

Exista mai multe variante de acoperire a piscinei:

Prelata cu bule de aer - se foloseste vara cu dublu rol 1. de a proteja piscina de diversele impuritat ce ar putea ajunge inauntru (frunze, insecte, praf) si 2. ajuta la incalzirea apei - creste temperatura in piscina cu 2 - 4 grade.

Prelata din PEB este confectionata din polietilena captusita pe ambele fete si este rezistenta la temperaturi de +40 - + 70 grade Celsius. Datorita greutatii scazute aceasta prelata se poate manipula foarte usor si nu se scufunda.

Prelata din PVC cu tuburi din aluminiu sustine o greutate de pana la 100 kg si este ideala pentru curtile in care exista animale de companie.

Acoperirea rigida (costructie aseamanatoare unei sere) este realizata pe un schelet de aluminiu iar inchiderile sunt realizate din policarbonat multicameral. Gliseaza pe sine si poate fi adunata intr-unul din capetele piscinei. Acoperirea rigida poate avea diverse inaltimi si forme. Odata istalata acoperirea rigida mareste considerabil perioada de folosire a piscinei (in zilele ploioase si mai reci, primavara mai devreme sau toamna mai tarziu).

Acoperitori Piscine

Prelata Vara
Prelata Iarna
Acoperitori Rigide

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
Telefon gratuit din reteaua ROMTELECOM
INFO CONSUMATOR 0800.080.999
www.anpc.gov.ro
Piscine DWZodiac piscine